Sel suvel esmakordselt toimuva muusika- ja elustiilifestivali Sweet Spot esinejatenimekirja lisandus täna skandaalne, äsja Pirita Kloostris ülieduka soolokontserdi andnud räppar Tommy Cash. Väljakutsuva stiili ning detailirohkete muusikavideote poolest tuntud ning end Kanye East’iks tituleerinud artist on hetkel kahtlemata üks kuumemaid Eesti nimesid siin- ja sealpool riigipiiri ning iga tema kontsert on põhjalikult läbimõeldud ja viimistletud vaatemäng.

Arthur Smith ehk Artwork on tõeline tantsumuusika veteran ning maailmas vägagi nõutud DJ. Ta on mänginud olulist rolli dubstepi sünnis ning hoidnud seda muusikažanri au sees oma plaadipoes Big Apple. Viimase klientide hulgast leidis ta endale muusikalised partnerid – Benga ja Skream – kellega koos alustati supergruppi Magnetic Man. Olles üle kahe kümnendi plaate kogunud, on Artwork jõudnud tagasi freestyle soundi juurde, mille juurde kuuluvad nii house, techno kui ka disco.

Michael Greene ehk Fort Romeau
sai tuule tiibadesse aastal 2012 debüütalbumiga “Kingdoms” ning sellest ajast peale on ta oma muusikat väja andes ja mängides mööda maailma tuuritanud. Teda inspireerivad house, ambient ja techno ning tema lähenemine tantsumuusikale on kirglik ja unikaalne.

Axel Thesleffi muusikaline karjäär sai alguse aastal 2000 kui ta alustas klaveritundidega. Tema loomingulisus põimus digitaalsete teadmistega ning sündis hulgaliselt post-rockist ja indie muusikast mõjutatud elektroonilisi lugusid. “Otsin endiselt pidevalt järgmist asja, mis mind inspireerib ja erutab. Muusika puhul ei ole žanrid minu jaoks olulised, pigem on olulised eneseväljendus ja enesepeegeldus. Minu on oluline inimese ja artistina kasvada,” sõnab ta.

Lisaks mängivad festivalikülalistele parimat muusikat Kaarel Valter x Madis Aesma, Kähr x Rando Arand, Quest, Tiks, Marcel Düšess, Jancek, Martin Aedla, Richard Pohjanheim, 0.9 + Abramova ja Jürgen Rekk.

Sweet Spot Festival toob Tallinnasse sellised superstaarid ja maailmakuulsad artistid nagu näiteks London Grammar, Roisin Murphy, Tom Odell, Mew, Jose Gonzalez. Lisainfo, piletid ja esinejatenimekirja leiad festivali kodulehelt www.sweetspot.ee.