Näiteks on lauljal Birgit Sarrapil rääkida huvitav lugu esinemisest Mihkel Mattieseniga. "Meil oli ka Mihkliga esinemine ja lund sadas ning korraldajad ei olnud telki mõelnud. Me ütlesime, et me ei saa oma tehnikaga õues olla, et pill läheb katki ja nii ei saa olla," kirjeldas ta olukorda. Lõpuks toodi lava juurde auto, kus tagaistmel Mihkel siis klahvpilli lõpuks mängida sai. "Mina siis seal õues laulsin, autoukse ees," lisas "Hommik Anuga" saates Birgit.

Tihtilugu tuleb neil ka laval lausa verega tegeleda. Näiteks ütles Mihkel, et kui on talvine aeg, siis tema kätenahk on veidi kuiv ja esinemisi on hästi palju. "Ning siis mängid, tähele ei pane, möll käib ja vaatad, et kõik klahvid on verised. See ongi see, et adrenaliiniga sa ise ei pane tähele, on ju vaja teha, ja siis tõmbad glissandosid seal ja taod ning vaatad, et okei, selge."

Verega on probleem ka Timo Vendtil, kellel läheb suurest saksofoniga mängimisest suu katki. "Ta ise ei pane seda tähele ja siis mingi hetk vaatad, et kõik veri jookseb," kirjeldab Tanja Mihhailova-Saar.