Pealinna populaarseima peopaiga black-box saalis astuvad peaesinejatena üles Syn Cole, Wateva ning NOËP. Lisaks esinevad Eesti tipptegijate hulka kuuluvad Klaus, Grindi residendid Coverk x Byte ja peosarja Bianca eestvedaja Saulus.

Syn Cole on jätkuvalt üks nõutumaid Eestist pärit tantsumuusikaprodutsente. Eelmisel aastal kuulati tema loomingut Spotifys kokku ligi 118 miljonit korda. Veebruari alguses lisandus kuulamiskeskkondadesse tema kõige värskem lugu “Groove”.
Tänavu märtsis astub ta üles ka maailma ühel tippfestivalil Miami Ultra. Just selle raames presenteerivad paljud tipp-DJd oma uudisloomingut ja saabuva suve suurimaid hitte.

Et Syn Cole kodumaal tihti ei esine, on “Made In Estonia” festival harukordne võimalus mehe DJ-seti nautimiseks.

Aina paremini läheb välismaisel tantsumuusikarindel ka duol Wateva, mille moodustavad Hugo Martin Maasikas ja Kris Evan Säde. Hetkel valmistab Wateva ette oma debüütalbumit, mis näeb ilmavalgust juba kevadel.

Armastatud NOËP annab “Made In Estonia” festivalil tunnise show, seega saab publik festivalil nautida ka korralikku live-kontserti.

Esimesed parima hinnaga sooduspiletid festivalile “Made In Estonia” tulevad müüki esmaspäeval, 17. veebruaril kell 10 Ticketeri keskkonnas.