Smilersi ninamees Hendrik Sal-Saller käis eelmisel nädalal saates "Vikerhommik", kus kritiseeris oma kolleege, kuidas nad karantiini ajal käitusid.

"Inimesed peavad aru saama, et meelelahutus ei ole see esimene asi, mida inimesel igapäevaseks eksisteerimiseks tarvis on. Tore muidugi, kui meie ala keegi aitaks ja seal on palju erinevaid mutreid, nupukesi ja nipleid, kuhu oleks vaja natuke õli juurde lisada, aga suures joones ei tasuks halada," ütles Sal-Saller "Vikerhommikus".

Ta lisas, et muusikutel pole mõtet sotsiaalmeedias kurta, kui palju neil esinemisi ära jäääb. "Kui sa kirjutad näiteks sotsiaalmeediasse, et oi nüüd mul jäi 40 keikat tegemata, siis tekib küsimus, et kas sa teedki iga kuu 40 keikat? Kui sa teed iga kuu 40 keikat, siis kuidas sul ei ole võimalik järgmine kuu näiteks ilma nendeta elada? Ma saan aru muidugi, kui sa terve aasta mitte midagi ei tee ja kõik keikad olid planeeritud märtsi- või aprillikuusse ja see kõik lendas vastu taevast, siis sorri, tõstan käed üles, kõik on õige, hala!" sõnas Sal-Saller.

Smilersi solist tõi ka välja, et muusikaala ongi valdkond, kus artistid elavad tihti teadmatuses tuleviku osas ja alati tuleb olla valmis tagasilöökideks.

Synne Valtri on Sal-Salleriga üldjoontes nõus, aga lisab, et probleeme on ka teistes valdkondades.

"Meil kõikidel on harjumatu ja keeruline aeg. Vaatamata sellele, et olen muusik ei kaitse ma vaid muusikuid vaid raskuste all kannatavad teisedki valdkonnad. Viriseda ei ole siin midagi, see ei kuskile ja lahendust oma virinas, ka keegi ei leia," ütles Synne Valtri Kroonikale.