Lugudega “Modern Drift” ja “Apples” Eesti publiku südameid võitnud Efterklang külastab suvist Tallinna oma värskeima albumi "Piramida" (2012) esitlustuuri raames. Bänd esines Tallinnas viimati aastal kaks aastat tagasi ja Eesti publikul on nende südames eriline koht.

“Seda õhtut Von Krahli baaris jään ma alati mäletama – energia sel kontserdil oli uskumatu! Lava oli pisike ja klubi oli pungil inimesi täis, mäletan, et ronisin lavalt rõdule laulma ja kaasa plaksutama ja et peale kontserti müüsime maha kõik plaadid-särgid, mis olime kaasa võtnud!” kommenteerib Efterklangi bassimees ja manager Rasmus Stolberg.

Septembris 2012 ilmunud "Piramida" näol on tegemist bändi esimese triona salvestatud plaadiga peale trummari Thomas Husmeri lahkumist. Kogumik on inspireeritud kaugel Norra Svalbardi saarestikus asuvast Pyramiden-nimelisest mahajäetud endisest Nõukogude Liidu kaevandusasulast, kus Casper Clausen, Mads Brauer ja Rasmus Stolberg plaati lindistamas käisid. Põhjanabast 1000 km kaugusel asuvast kummituslinnast tõid muusikud kaasa 1000 erinevat linnamaastikul kogutud helisalvestust, mida kasutati “Piramida” lugude loomisel.

Kontserdi piletid on müügil Piletilevis ja tund enne algust Kadrioru lossi Lilleaia väravas.