Hubases džässiklubi õhkkonnas üles astuv maailma kõige huvitavamaks kaverbändiks tituleeritud koosseis esitleb sünnipäevatuuri raames muusikat jällegi isiklikumalt. 20. veebruaril toimuval Laine Live'il tuuakse lavale üks akustiline kitarr, kaks süntesaatorit ning bossanovale ja džässile loomupärase sumedusega naishääled.

1960ndate aastate uue laine kinost inspireeritud Nouvelle Vague’ile on iseloomulik sättida tuntud rokk- ning punkhitid džässist, bossanovast ning new wave’ist mõjutatud võtmesse. Sel moel on tihtilugu uustõlgendused seljatanud originaallugude tuntuse. Oliver Libaux ja Marc Collinsi eripärane lähenemine tuntud ingliskeelsele muusikale on taganud kollektiivile üleilmse edu. Lisaks viiele täispikale stuudioalbumile ning väljamüüdud maailmaturneedele, on nende tõlgendusi kasutatud ka mitmete sarjade ning filmide taustamuusikana.

Värvika grupi intiimsel kontsertõhtul Uues Laines tulevad muu hulgas esitamisele kollektiivi tuntuimad tõlgendused Joy Divisioni, Blondie ja Dead Kennedys originaallugudest. Nouvelle Vague’i sünnipäevatuuri ainsa kontserdi Eestis juhatavad sisse Aasta Naisartist 2020 Anna Kaneelina ja Aasta Meesartist 2018 Erki Pärnoja.