"Kõik algas ikkagi sellest, et ajakirjandus pookis kohe esimesel päeval projektile külge fraasi "Ruja tuleb uuesti kokku"," selgitab Peterson, kes suurejoonelises projektis solistina kaasa lööb.

"See oli puhtalt väljaannete püüd uudise pealt võimalikult palju klikke koguda. Kuna Rein on Ruja asutaja, siis saan ma tema pahameelest samuti väga hästi aru," lisab Peterson ja leiab, et tekkinud olukorda saanuks ka paremini lahendada. "Mehed oleks võinud siiski asjad omavahel selgeks rääkida ja mitte seda sõnasõda läbi meedia ajada. Seal pannakse pool kohe juurde ja lõpuks ollakse üksteise peale asjata tigedad. Õnneks on tekkinud tüli meeste vahel rahulikult vaibunud."

Tegelikult ei tule kokku Ruja, vaid Ruja liikmed esitavad Ruja muusikat. "Vastavaid kõlakaid, et selline kooslus kokku saab, olin kuulnud aastaid ja seda vähem ma ka sellesse uskusin, et see asi tõesti võimalikuks saab," selgitab laulja. "Tulihingelise Ruja fännina oleksin olnud kohe esireas näppu viskamas ja kaasa laulmas. On ülimalt tore, et minu laulmist ja tegemisi on märgatud ning mulle on usaldatud sedasorti au," on Taavi rahul, et saab koos legendaarsete muusikutega koos rokkida.

"Eile nägin ma Eestimaad" jõuab nimetuse vääriliselt erinevatesse Eestimaa paikadesse. Lisainfo SIIN!