Nagu ka tavaliselt on keelatud oma söök ning jook, tuli- ja külmrelvad, vihmavarjud, oma taara ja muud suured või teravad esemed, mis võivad kahjustada teisi külastajaid ning nende tervist. Lemmikloomadest on lubatud vaid süleloomad.

Sissepääs pole lubatud professionaalsete video- ja fotokaameratega ning droonidega. Professionaalseteks kaamerateks loetakse kõiki õlakaameraid ja ärakeeratava objektiiviga fotoaparaate. Kõik pihuvideokaamerad ja mitte ärakeeratava objektiiviga fotokaamerad on lubatud.

Lastele kuni 9. eluaastat k.a on festivalile sissepääs tasuta. Lapsevanematel tuleb kindlasti esitada lapse vanust tõendav dokument.

Parkimine lauluväljaku ümber on piiratud, korraldaja palub võimalusel kasutada ühistransporti. Kohalejõudmiseks tuleks varuda aega kuna lisaks tavapärasele liiklusele on Reidi tee ehituse tõttu häiritud läbilaskevõime Narva mnt Russalka ja Kadrioru vahelisel lõigul.

Festivali väravad on reedel avatud kella 17:00st, laupäeval kella 15:00st.

26. ja 27. juulil astuvad We Love The 90 'sel üles Snap!, 2Unlimited, Londonbeat, Las Ketchup, Reel2Real, Julia Volkova T.A.T.U.-st, Solid Base, Maxx, Dr Alban ja Haddaway. Eesti 90ndaid hoiavad hellalt ja kuumalt Nancy, Caater, DJ Monika Tuvi oma showga ning legendaase "Sõbralaulu" tähed Martin Müürsepp ja Erich Krieger.