Foo Fighters tuleb oma rohkem kui kaks kümnendit kestnud karjääri jooksul Baltikumi esmakordselt ning Riia show saab olema ka ainsaks kontserdiks Baltimaades.

Foo Fighters sai loodud Nirvana trummari Dave Grohli poolt 1994. aastal pärast Kurt Cobaini surma ning Nirvana laialiminekut. Alates omanimelise kauamängiva väljaandmisest aastal 1995 on Foo Fightersi albumeid müüdud maailmas üle kolmekümne miljoni eksemplari ning neli neist on pälvinud ka Grammy auhinna kategoorias “Parim rokkalbum” – “There Is Nothing Left to Lose”, “One by One”, “Echoes, Silence, Patience & Grace” ja “Wasting Light”. Kokku on bändi looming pälvinud 11 Grammy, 4 Brit Awards’i, 3 Kerrang! Awards’i ning lisaks veel mitu muusikatööstuse mainekat auhinda. Hetkel bändi viimane stuudioplaat nimega “Sonic Highways” nägi ilmavalgust 2014. aastal.

Foo Fighters on tuntud oma staadionimõõtu maratonkontsertide poolest ning ka Riias lubavad Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett ja Pat Smear rokkida laval vähemalt kaks ja pool tundi, tuues publikuni selliseid rokkhümne nagu „Everlong“, „Monkey Wrench“, „My Hero“, „Learn To Fly“, „All My Life“, „Best Of You“, „The Pretender“, „Walk“ jpt.

21. juunil astuvad Lucavsala saarel toimuval kontserdil erikülalistena üles Briti bänd Biffy Clyro, Ameerika-Briti duo The Kills ning Eesti ansambel Elephants From Neptune.

Piletid Foo Fightersi kontserdile Riias tulevad vabamüüki juba sellel neljapäeval, 15. detsembril, kell 10 hommikul Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.

FBI Concert Club’i liikmed Eestis, Lätis ja Leedus saavad aga pileteid osta juba alates kolmapäevast. Kontsertklubiga saab tasuta liituda aadressil www.fbi.ee. NB! Kontsertklubi liikmetele esimesed 5000 seisupiletit hinnaga vaid 59 eurot.

Kontserdile on müügil nii seisupiletid kui ka fännitsooni ja katusega VIP-tribüüni pääsmed.

Kuula ja vii end meeleollu: