Tallinn Music Weeki kirevast muusikaprogrammist, kuhu sel aastal on kinnitatud ligi 100 bändi ja esinejat, leiab veel viis artisti, kes astusid üles "Eesti laulu" finaalkontserdil.

26. märtsil esinevad Von Krahlis Raadio 2 showcase’il eksklusiivset gruuv-punki viljelev Leegitsev Sidrun, eesotsas superstaari-saatest tuntud Marten Kuningaga ning samast saatest laiema publiku tähelepanu orbiiti lennanud omanäoline Kene Vernik indie-electro grupiga Mimicry.

Samal õhtul esineb Rock Cafes Noortebänd 2008 võitja, Ahja poiste alternatiivrokibänd Groundhog Day, kes jagab lava Läti staadioniroki staariga Brainstorm. Laupäeval, 27. märtsil astuvad live-kontserdiga üles Von Krahlis Hea Uus Heli showcase’il värske elektroonilise popi kollektiiv Malcolm Lincoln ja nooruke laulja-laulukirjutaja Iiris Vesik.

"On eriti rõõmustav, et "Eesti laulu" ideed kannab märtsikuu teises pooles süvenenumalt edasi Tallinn Music Week, festival, mis saab loodetavasti hüppelauaks mitmetele artistidele, kes tähelepanu väärivad. Tore, kui neil avaneb siit võimalus end ka välismaal näidata,"kommenteeris "Eesti laulu" produtsent Heidy Purga.