Koos ihaldatud tiitliga Skype’s Go Change the World Award kaasneb bändile ka 3500 euro suurune rahaline preemia.

“Headel Eestis loodud asjadel on põhjust maailma jõuda – olgu see siis uuenduslik tehnoloogia, tarkvara, disain või muusika,” ütles Skype Eesti juht Sten Tamkivi.
Tema sõnul soovib Skype aidata kaasa sellele, et paljutõotava Eesti artisti looming maailmas läbi lööks.

“Ewert and the Two Dragonsi suurepärane lugudekirjutamise oskus ja rabavalt tugev live-esitus tekitas elevust nii väliskülaliste kui festivalil käinud paljude Skype’i töötajate seas, meil on hea meel, et tänavune auhind taas ühele eriliselt heale Eesti bändile kuulub,” lisas Tamkivi.

Skype’i maailmavallutuse auhinna ehk Skype's Go Change The World Award võitja selgitati välja festivali delegaatide, välispressi, Skype’i töötajate ja Eesti publiku ühisel valikul.

Ewert and the Two Dragonsi järel pälvisid Tallinn Music Weeki delegaatidelt enim Skype auhinna nominatsioone veel Mari Kalkun ning Aides. Publiku hääletuses olid menukaimad Junk Riot, seejärel Aides ja kolmandale kohale jõudis rock-bänd Silverstique.

Dragonsil on aprillis ees albumiesitluskontserdid Eestis, Lätis ja Soomes ning 15. Juulil esinevad nad Positivus festivali pealaval.