Eelmise suve festivalikülalised Eestist, Venemaalt, Lätist, Leedust, Rootsist ja Soomest said Tallinn Star Weekendil nautida unustamatuid etteasteid José Carrerase, Anneli Peebo, Tõnis Mägi, Sophie Ellis Bextori ja Sir Elton John esituses. José Carreras nimetas esimest festivali kõige kaunimaks ja uskumatumaks vabaõhukontserdiks, mida ta viimaste aastate jooksul näinud on, kinnitavad Star Weekendi korraldajad ametlikus teadaandes.

2014. aastal kavatseb festival korraldajate kinnitusel omandada uued mõõtmed ning seda nii osalejate koosseisu kui ka kujunduse poolest.

27. juunil astub Tallinna laululaval publiku ette Eurovisiooni-võitja, hard rock’i viljelev Soome bänd Lordi. See on bänd, kes iial ei loobu laval esinedes oma maskidest ja on üle maailma müünud oma albumeid rohkem kui 40 miljonit eksemplari. Kollektiivi säravate ja ekstsentriliste esinemistega kaasnevad alati omapärased videod ning pürotehnilised efektid.

Samal õhtul astub üles ansambel Leningrad, populaarsed vene rokkmuusikud, kes osalevad festivalil oma suurima koosseisuga. Bändi lood on sütitav segu rokist, šansoonist ja pungist – ekstsentrilised laulud ja irooniliselt igapäevaelu kajastavad sõnad. Bändi juhtfiguur Sergei Šnurov esitab koos oma funk-orkestriga kollektiivi kõige tuntumaid hitte ning uusi laule.

Esmakordselt esineb Tallinn Star Weekendi raames Eestis üks maailma edukamaid rokigruppe The Offspring, kes on müünud üle 50 miljoni albumi. Bänd on välja andnud üheksa stuudioalbumit, 4 EP-d ja 3 DVD-d, mille kogutiraaž on üle 55 miljoni eksemplari. Seega võib The Offspringi nimetada üheks edukamaiks punk rock’i viljelejaks.

Üks festivalipäevadest kuulub traditsiooniliselt populaarsele klassikalisele kunstile ning moele. Nii on 28. juuni "punase vaiba päev", kus saab näha maailma eri kohtadest pärit õhtukleitides kuulsusi.

Tallinn Star Weekend teise päeva tähtsaimaks muusikasündmuseks on maailmakuulsa itaalia tenori Andrea Bocelli kontsert. Lauljat nimetatakse muusikamaailma virtuoosiks ja fenomeniks. Nagu Luciano Pavarottigi, toob ta rahvani kõrget kunsti, populariseerides klassikalist muusikat ning kasvatades armastust ooperi vastu laia kuulajaskonna seas. Ta on laulnud duette selliste mainekate artistidega nagu Eros Ramazzotti („Musica E“), Kenny G („Mi Manchi“), Céline Dion („The Prayer“), Anna Netrebko (joogilaul ooperist „La traviata“ – Classic BRIT Awards 2008) ja Christina Aguilera („Somos Novios (It’s Impossible)“).

Korraldajad jätavad ühe peaesineja nime veel saladuseks.

Tallinn Star Weekendile oodatakse sel aastal rohkem kui 30 000 külastajat üle maailma.