Rammsteini efektne intro laest lavale laskuva solistiga vallandas ääreni täis Saku Suurhallis esimese ovatsioonilaine. Ligi kahetunnise kontserdi jooksul tulid ettekandele kõik parimad lood bändi loomingust, teiste seas ka “Mutter”, “Rammstein”, “Sonne”, “Ich Will”, “Sehnsucht”, “Du Hast”, “Weisses Fleisch” jpt.

“Bück Dich” nimelise laulu ajal avanes publikul võimalus näha loo sõnadega sobilikku kunstfallosega seksistseeni imiteerimist, loo “Rammstein” esitas aga laulja üleni põlevas kostüümis. Väga võimas ja suurejooneline lavashow sisaldas endas muuhulgas leegitsevaid kitarre ja mikrofone, lasereid, rakette, sädemeid purskavaid trumme, plahvatavat kõlarit, lava servast laeni tõusnud leeke, muusikasse sobitatud efektset valgusmängu, laes keerlevaid välku pilduvaid kettaid, akvaariumis ujuvad ihuliikmed, ja loomulikult eriti jõulist ja kaasakiskuvat muusikat.

Rammstein esitas kolm lisalugu ning lõpulooks veel Depeche Mode laulu “Stripped” töötluse, mille ajal bändi klahvpillimängija kummipaadiga kätemerel purjetamas käis. Peale kontserti pidutses Rammstein varaste hommikutundideni Club Hollywoodis.

Rammstein ise jäi kõigi kolme Balti kontserdiga väga rahule ning nad palusid Eesti publikule edasi öelda tänusõnad niivõrd võimsa kaasaelamise eest, mis neile oli tõeliselt meeldiv üllatus. Tallinnast sõitis bänd edasi Soome jätkamaks oma Euroopa turneed.

Väga professionaalset taset ja progressi näitas ka Rammsteini Baltikumis soojendanud No Big Silence, kelle esinemine kõikjal tõeliselt hästi vastu võeti ja ka peaesineja poolt kiidusõnade osaliseks sai.