Madonna
management
eelistab kontserdil näha vaid suuremate ja valitud väljaannete ajakirjanikke ja fotograafe, sest pildistamiseks mõeldud ala suurus seab piirid. Kes täpselt pressi akrediteeringu saab, valib Madonna meeskond ja artisti pressiesindaja isiklikult.

Fotograafid peavad pärast esimese kolme loo pildistamist lauluväljakult lahkuma, sest profitehnnikaga kontserdialal viibimine on rangelt keelatud. Madonna Tallinna kontserti korraldava BDG PR-juhi Ilja Judeikini sõnul pole selles midagi imelikku — see reegel kehtib iga teise suure kontserdi puhul. “Näiteks Ozzy Osbourne või Bob Dylan ei lubanudki Tallinnas fotograafe kohale,” meenutab ta.

Madonna meeskond online-meediale pildistamisõigust ei anna. “Arvan, et see nõue on tingitud ka sellest, et ajalehtedes mängivad suured fotod paremini välja kui internetis. Lehes on ruum piiratud ning artikli jaoks valitakse parimad pildid, mitte ei panda neid kümnete kaupa veebi,” sõnas Judeikin.

“Kindlasti oleks lugejal huvitav ka internetist pilte vaadata, kuid seekord online-väljaannetele pildistamisluba ei anta,” lisas ta.
 
Judeikini sõnul ei tasu ka unustada, et Tallinna show on Baltimaades ainus — seega on meedia huvi selle vastu suur ka Lätis ja Leedus. Siiski on Eesti pressile võrreldes naabritega eraldatud suurem kohtade arv.

Kuna Madonna esineb ka Helsingis, siis BDG soomlasi kontserdile ei akrediteeri. “Kohti on tõesti vähe ning sellist võimalust me neile seekord pakkuda ei saa,” põhjendas Judeikin.  

Nii karme nõudmisi, nagu Britney Spearsi leping ette nägi, Madonnal siiski pole. Hiljuti Helsingis esinenud Britney showd otsustas Soome meedia sootuks boikoteerida, sest staar nõudis kõigi kontserdil tehtud piltide õigusi, soovis kõik avaldatavad pildid ise välja valida, keelas piltide avaldamise 30 päeva jooksul pärast kontserti ning ühtegi pilti internetti ei lubanud.

Madonna esineb Tallinna Lauluväljakul 4. augustil turnee "Sticky and Sweet” raames.

Loe Madonna lavatagustest nõudmistest SIIT.