Instrumenti on panda-duo Lätist, mis koosneb kahest muusikust - Shipsist (klahvpillid, laul) ning Reynsist (trummid, kitarr, laul). Bänd esitleb Tallinnas oma debüütalbumit "Tru".
Instrumenti mitmes Ida-Euroopa riigis, Prantsusmaal, Itaalias ja Skandinaavias kogunud tuntust singliga "Life Jacket Under Your Seat".
Ansambli esinemised on publiku jaoks alati üks suur vaatemäng ja seiklus — lisaks geniaalsele laulu- ja pillimänguoskusele üllatavad nad kuulajaid ebatavalise ja loomingulise käitumisega, demonstreerides näiteks oma mägironimisoskusi ning kombineerides neid pürotehnikaga.

The Nymph liigitab end alternatiivse roki kaitsva ja tolerantse tiiva alla. Tehakse seda, mis parasjagu tundub enda jaoks hea ja õige olevat – kärisevad kitarrikäigud kohtuvad elektroonilise tantsumuusikaga, lisanduvad veel mõned põnevad nüansid ning kokku sulab tihti kummitama jääv meloodia. Selline mitmekesisus neile enda juures just väga meeldibki.
Kui kuulata kontserti algusest lõpuni, siis võib see jätta tunde, nagu oleksid äsja viibinud kuulsa sürrealisti Salvador Dali stuudios ning jälginud teda maalimas.

The Wombatsisse kuuluvad Matthew Murphy (vokaal, kitarr, klahvpillid), Dan Haggis (trummid) ja Tord Øverland-Knudsen (bass). Debüütalbum "A Guide to Love, Loss & Desperation" nägi ilmavalgust 2007. aasta novembris ning jõudis brittide albumimüügitabelis 11. kohale.
Edukale debüütalbumile järgnes Euroopa tuur. 2008. aasta alguses anti uuesti välja singel "Moving to New York", mis tõusis briti singlitabelis kohale number 11, olles bändi kõrgeima tabelikohaga singel. NME muusikaauhindadel pärjati lugu "Let's Dance to Joy Division" tiitliga "Best Dancefloor Filler".