Vaatamata sellele, et kuu aega tagasi lõppes Rammsteinil suurejooneline maailmaturnee, valmistutakse juba uueks tuuriks. Pooltteist aastat kestnud kontserdireis viis bändi Euroopasse, Austraaliasse, Lõuna-Aafrikasse, Mehhikosse ja Põhja-Ameerikasse ning tõi Rammsteinile parima live-bändi tiitli Revolver Golden Gods Awardsi autasustamistseremoonial.

Rammsteinii uus best-of turnee saab alguse 2011. aasta novembris Slovakkias ja kannab nime «Made In Germany 1995 – 2011». Sama nimega näeb aasta lõpupoole ilmavalgust ka bändi uus parimate lugude kogumik. Plaat hakkab sisaldama bändi liikmete poolt valitud lugusid, mis peegeldavad kõige paremal moel Rammsteini juba 16 aastat kestvat karjääri.

«Rammsteini uus lavaline vaatemäng saab olema tõeline taassünd kõuemürina saatel,» - kinnitavad muusikud ise. «Fännid näevad täiesti uut showd, see tähendab uut lavakujundust, uusi kostüüme ja uusi valgus- ja pürotehnilisi efekte. Uus show toob lavale Rammsteini loomingu paremiku!».

7. veebruaril 2012 jõuab Rammsteini uus tuline show Läti pealinna Riiga. BDG Music tegevjuht Eva Palm kommenteerib bändi otsust Riias esineda järgnevalt: «Tõepoolest esialgse plaani järgi ei tule Rammstein 2012. aasta alguses Tallinna. Tahtsime väga Rammsteini ka seekord Eestisse tuua, tegemist on ju Greatest Hits tuuri ja uue vinge showga. Bänd on Maarjamaal esinenud eelnevalt kolm korda – 2001. 2004. ja 2010. aastal ning iga kord täismajale. Teame hästi, et Eesti publik ootab põnevusega bändi tagasi, kuid paraku tiheda tuurigraafiku tõttu otsustas bändi mänedzment siiski suurema linna ja kontserdipaika kasuks. Loodame, et Eesti fännid ei pea keeruliseks võtta ette sõitu Riiga. Kaalume hetkel ka Tallinna ja Riia vahel eribusside sõitma panemist nagu oleme varem seda Metallica kontserdi puhul teinud,» - lisab Palm.

Piletid 7. veebruaril 2012 Riias, Arena Rigal toimuvale Rammsteinii kontserdile hinnaga alates 35 eurost tulevad vabamüüki järgmisel reedel, 8. juulil, kell 10.00 Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja Ticketpro müügipunktides üle Eesti.