Grandmaster Flash (kodanikunimega Joseph Saddler, sünd 1958) oli esimene inimene, kes pani esimesena füüsiliselt oma käe vinüülplaadile ja hakkas sellega manipuleerima. Samuti on ta üks väheseid Eestit väisavaid staare, kes on jäädvustatud Rock and Roll Hall of Fame'le. Kontserdi soojendusartistidena astuvad üles Reket ja Lauri Täht, kellega jagab lava ka Põhjamaade Hirm.

Aastal 2002 esimest korda mikrofoni taga üles astunud Reket, kodanikunimega Tom-Olaf Urb, on läbi aastate enda sõnaseadmisoskusi sisendanud Eesti räppmuusika skenesse. Ta on kaasa löönud näiteks Tommy-Boy albumitel "?MC" ja "Suur Pilt". Reketi sooloalbum „Kajapark”, kus teevad kaasa Tommyboy, Chalice, Genka, Põhjamaade Hirm, Väike J ja Mai Leemet, nägi ilmavalgust 2008. aastal. Õhtusel Rock Cafe kontserdil astub Reket üles koos Lauri Tähega ning erikülalisena on laval ka Põhjamaade Hirm.

Hiphop muusika tõeline legend Grandmaster Flash lõi seitsmekümnendate lõpus oma grupi The Furious Five. Kuulsus kasvas, mida vaatemängulisemaks muutus Grandmasteri vinüüli mängimine, milleks ta kasutas sõrmi, varbaid, küünarnukke ja kõiki vahendeid, mis olid käeulatuses. Grandmaster Flash ja the Furious Five said Platinum-plaadi staatuse singliga "The Message". Singel "The Adventures of Grandmaster Flash on the Wheels of Steel" viis aga hip-hop muusika suure publikuni – see oli esimene dj poolt loodu, mis salvestati. Edasine on juba ajalugu, mida tegid sellised lood nagu "Superappin", "Freedom", "Larry’s Dance Theme" ja "You Know What Time It Is".

Piletid Grandmaster Flash kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Uksed Rock Cafesse avatakse kell 19.00, soojendusesinejad alustavad kell 20.00.