Tallinnas astub AIR üles oma viienda stuudioalbumi „Love2“ tuuri raames. Seljataga on bändil väljamüüdud kontserdid Skandinaavias ja Venemaal.

Kontsert Rock Cafés on bändi jaoks esimene kord Eestis esineda ja ühtlasi ka üks intiimsemaid kontserdikohti nende tuuril. „Alati on kõige põnevam mängida kohtades, kuhu me varem ei ole jõudnud, publiku reaktsioon on seal kõige ehedam ja vahetum“ kommenteeris üks pool AIRi duost Nicolas Godin.

„Tihtipeale ei kujuta inimesed ette, mida meie kontserdid endast täpselt kujutavad, vahel arvatakse, et me oleme DJ’id, ise usume aga, et võti meie muusikasse peitub just meie live-shows. Laval olemine ja vahetu kontakt publikuga on see, mida me siiralt naudime.“

AIR sai tuntuks oma tänaseks kultusliku debüütplaadiga „Moon Safari“, millelt hitid „Sexy Boy“, „Kelly Watch the Stars“ ja „All I need“ tekitavad helget nostalgiatunnet tuhandetes ja tuhandetes fännides üle maailma. Kaks aastat peale esikalbumit lõi AIR soundtracki Sofia Coppola filmile Virgin Suicides, koostöö Sofia Coppolaga jätkus bändil ka filmide „Lost in Translation“ ja „Marie Antoinette“ heliribal. 2007. aastal ilmus grandioosne „Pocket Symphony“, kus lõi kaasa Jarvis Cocker ja produtsendina Nigel Godrich.

Rock Café avab uksed esmaspäeva õhtul kell 19:00, We Fell To Earth alustab 20:00 ning peaesineja AIR tuleb lavale 21:00. Kontserdi piletid on müügil Piletilevis, Ticketpros ning kohapealt hinnaga 695.-