Täna jõuab Tallinna, klubisse Hollywood üks parimaks laiv-bändiks peetav
stoner-rock
-punt Fu Manchu. Nende muusikat on nimetatud
stoner
-rokiks, surf-pungiks, kõrbe-rokiks ja milleks kõigeks küll veel. Aga mis siin leiutada — rokipiibel Rolling Stone on seadnud kõik sobivad sõnad ritta juba piisavalt hästi: “Seitsmekümnendate roki raskuse ja kaheksakümnendate pungi agressiooni fantastiline segu.”

Tarvo Valm bändist Me, Myself & I: ““The Action is Go ” oli esimene album, mis ma Fu Manchult kuulsin. Mind köitis selle plaadi toores saund ja üsna lihtsameelne olek. Kuna ma tol ajal (aastal 1997 siis) olin muusikaliselt üsna proge, siis see plaat tõi mind ulmest maa peale tagasi — tagasi ka 70ndate saundi juurde. Tol perioodil mängis ka suurt rolli Kyussi “Welcome To The Sky Valley ” — need siis olid kaks plaati, mis minu CD-pleieris omavahel kohti vahetasid. Jube hea!”

FHMi peatoimetaja Robert Kõrvits: “Kui ma metali­kuulamist alustasin, siis tundus Fu Manchu selline AC/DC kanti bänd, sest ma ise kuulasin ikka oluliselt karmimat muusikat. Aga inimene kasvab, saab vanemaks ja targemaks ja kui ma hakkasin järjest enam huvi tundma selliste räpase roki bändide vastu nagu Electric Wizard näiteks, siis leidsin, et on väga hea bänd.”

Erikülalisena astub täna õhtul lavale Rootsi fuzz-rock ansambel Truckfighters, kes on viimastel aastatel tõusnud maailma tuntuimate alternatiivroki bändide hulka.

Club Hollywood avab täna õhtul uksed kell 19.00, esimene bänd astub lavale kell 20.00.