11 tuliuue looga debüüt valmis koostöös rahvusvahelise kontserni Universal Music’uga. Albumil on spetsiaalselt Liisile kirjutatud lugusid kui ka lauljanna enda loomingut. Liis pärjati superstaari tiitliga alles selles aasta kevadel ning paljudele tuli üllatusena, et debüütalbum nii kiiresti helikandjale pressitud sai.

Liis ise kommenteerib, naerulsui, et kui südamega asja juures olla ning täielikult pühenduda on kõik võimalik! „Olen tulemusega väga rahul, kuid see ei tähenda kindlasti, et nüüd loorberitele puhkama võiksin jääda. Ikka edasi – edasi, nagu ka mu kolmas singel „Täitugu soovid“ ütleb,“ lisab Liis.

Lugude autoriteks on Liis Lemsalu, Stig Rästa, Ago Teppand, Rene Puura, Taavi Paomets, Lauri Pihlap, Iiris, Jose Diogo Neves, Jonas Olsson, Paulo Silva, Mikk Targo. Laulud salvestas Jose Diogo Neves ning masterdas Kristo Kotkas.
Muusikutena löövad albumil kaasa Rene Puura, Pent Järve, Siim Usin, Dmitri Nikolajevski, Lauri Pihlap, Dagmar Oja, Heleriin Uib, Indrek Varend, Mairo Marjamaa, Aarne Ots, Ago Teppand, Johanna Eenmaa.

Raadiote poolt on väga positiivset vastukaja saanud albumile eelnenud singlid „Shining Star“ ning Liisi enda sulest valminud „Wanna Get Down“. Albumil on ka paar eestikeelset pala, milest esimene singel „Täitugu soovid“ jõudis just raadiotesse.
Viimase autoriks on seksikas kergejalgne Stig Rästa, kes peab Liisi väga heaks lauljaks ja oli rõõmuga nõus koostööd tegema.

Liis Lemsalu radadejada:

1. Shining Star

2. My Time

3. Made Up My Mind

4. Wanna Get Down

5. Sometimes I’m Dreaming

6. You Again

7. Pühendus

8. Lightning In The Bottle

9. Here I Am Baby

10. Täitugu soovid

11. Shake

Liisi debüütalbumi esitluskontserdid toimuvad Tartus, Pärnus ja Tallinnas:

Reede, 9. detsember – Tartu, klubis Ahi

Laupäev, 10. detsember – Pärnu, klubis Sugar

Laupäev, 17. detsember – Tallinn, klubis Überblingen toimub 2 kontserti – esimene on ilma vanusepiiranguta (uksed kl 18.00, kontsert 19.00). Vanusepiiranguga kontserdi uksed avatakse 23:00 ning superstaar vallutab lava kl 01:30.

Lugu ”Täitugu soovid” on võimalik kuulata siit Liis Lemsalu Facebooki lehelt – http://www.facebook.com/liislemsalu