Korraldajate sõnul saab kontsert olema maitsekas punkt möödunud suvele. “Niisamuti nagu varasemate nublu soolokontsertide puhul, oleme ka tänaõhtuseks kontserdiks töötanud tervikliku, otsast lõpuni toodetud live show’ kallal. Kogu korraldusmeeskond lava peal ja lava taga on õhtuse kulminatsiooni nimel palju vaeva näinud,” räägib artisti esindaja Kaarel Sein.

Kontserdi ajakavas seisab, et südaööl astub üles üllatusesineja. Kes on see salapärane artist või kollektiiv, kes õhtul esineb? Seda saladuseloori Sein kergitada ei soovi. “See selgub kohapeal ja sellest saab esimesena osa täna õhtul Noblessneri valukojasse tulnud publik. Ning see poleks muidu ju üldse üllatus!” naerab korraldaja. Lisaks astuvad Seina sõnul ka koos õhtu peaesineja nubluga lavale külalisesinejad, kuid ka siinkohal jääb mees napisõnaliseks. “Oma silm ja kõrv on täna õhtul kuningas!”.

Räppar nublu esineb Noblessneri valukojas (Peetri 10, Tallinn) täna, 27. septembril. Lisaks üllatusesinejatele hoolitseb enne ja pärast artiste plaadimasinate taga hea peo eest Dr. PhilGood.