Ühtlasi püüab Õllesummer täna ületada festivali 17-aastase ajaloo publikurekordit ning sellega seoses on festivali sõbrapäev - festivali pileti väravast ostes saab kaks inimest sisse ühe hinnaga.

Suurejooneline Terminaatori kontsert “Tuli ja jää” saab olema tehniliselt pretensioonikaim vabaõhukontsert eesti artistilt, peadpööritavad lavaefektid teevad kontserdist Terminaatori lavakarjääri hiilgava retrospektiivi.

Terminaatori liidri Jaagup Kreemi sõnul on suurkontserti ette valmistatud kaheksa kuud.

“Terminaator on ehitanud selleaastase Summeri finaaliks tõeliselt võimsa vaatemängu, mida lihtsalt peab nägema. Niipalju, kui Eestis on üldse võimalik midagi suurt teha, saab see ka tehtud,” lubas laulja. “Olen täiesti kindel, et iga inimene saab sealt positiivse emotsiooni ja energialaengu terveks järgmiseks aastaks,” lisas Kreem.

Eesti poproki lipulaev Terminaator esitab kontserdil kõik oma tuntud hittlood k.a “Juulikuu lumi” – laul, mille sõnadest on inspireeritud nii mõnigi lavastuse osa kontserdil. Show’d ilmestavad ka liikuvad, sõitvad ja tõusvad instrumendid ja lavaosad.

Lisaks Terminaatorile astub täna Õllesummeri pealaval üles Läti ansambel Instrumenti.

Teistel lavadel esinevad Röövel Ööbik, Rolf Juunior ja Violina, Marten Kuningas David Bowie muusika tribuutkontserdiga, 2 Quick Start, Ultima Thule jpt.

Õllesummer avab uksed iga päev kell 17.00 ja kestab kuni kella 01.00 öösel.