Noortebänd 2008 finalistid on: Groundhog Day, Börte, DefRage, Giuseppe Perverdi Big Band, Steller, J-Stick, Sick of Sorrow, Grashdaf ja Still Haunts Me. Viimane pääses finaali rahvahääletuse tulemusel.

“Finaalis on üheksa väga tugevat bändi, kelle vahel läheb kindlasti rebimiseks, et kes võidu koju viib. Hetkel on tulemust raske ennustada, kuna tase on tõepoolest kõrge. Loodan, et parim võidab!” ütles konkursi Noortebänd 2008 korraldaja Kadi Maarand.

Noortebänd 2008 võitjale on Delfi poolt auhinnaks muusikavideo tegemine. Lisaks valib Õllesummeri esindaja neli bändi esinema Rock Off lavale. Tudengite Kevadpäevade korraldajad valivad omalt poolt kaks lemmikut, kes saavad võimaluse Tudengite Kevadepäevade raames üles astuda. Oma lemmiku valib ka Raadio 2.

Finaalis kuuluvad žürii hulka muuhulgas Lea Liitmaa, Andri Maimets, Silver Ulvik, Elmar Liitmaa, Heidy Purga, Hendrik Sal-Saller ja Tanel Tatter.

Konkurss Noortebänd 2008 on Eesti suurim noorte ansamblite konkurss. Kaheksandat aastat korraldatav üritus on populaarne nii ansamblite kui ka publiku hulgas