Rahva Raamatus antud minikontserdil kasutas bänd lisaks spontaanselt poest leitud ostukärule pillide seas ka Ewert Sundja süntesaatorit, mis ka Ewert and The Two Dragonsit lavalaudadel on saatnud. Draakonite bändiga olid Taani postrokkarid vägagi kursis. "Kui kuskil öelda „Eesti ja muusika", siis kõik teavad neid nimetada," sõnas bassimees Rasmus Stolberg.

Ka teise Eesti menuka bändi, eksperimentaalse raskerokiduo Talboti muusika kohta jagas Efterklang kiitvaid sõnu - bändi trummar nimetas Talboti äsjast ülesastumist legendaarsel Roskilde festivalil parimaks festivalil nähtud kontserdiks ning lisas, et Talbot võis olla küll esimene Eesti bänd, kes Roskildel üles astus, kuid kindlasti ei jää nad viimaseks.

Täna õhtul kell 20:00 algab kontsert Kadrioru lossi Lilleaias, kus erikülalisena astub üles Eesti indie-folgi ansambel Odd Hugo ning kell 21:00 Efterklang.

Kontserdi piletid hinnaga 30€ on müügil Piletilevis ja tund enne algust Kadrioru lossi Lilleaia väravas. Kohapeal arveldamine sularahas. Kuni 7-aastastele lastele (k.a) on sissepääs tasuta.

Kontserdil on müügil Efterklang ja Odd Hugo plaadid, arveldamine sularahas. Mõnusate ampsude eest hoolitseb kontserdil kohvik Katharinenthal.