Tallinnasse tuleb Dylan koos oma bändiga. Kontsert Saku Suurhallis toimub vaid istekohtadega.

Bob Dylani looming on mõjutanud praktiliselt kõiki tõsiseid rokkmuusikuid. Mainekas ajakiri “Time” nimetas Dylani üheks 20. sajandi kõige mõjukamaks inimeseks. Ajakiri “Rolling Stone” paigutas aga Dylani kõigi aegade suurimate artistide nimekirjas teisele kohale, The Beatlesi järele.

Dylani erakordse poeetilise jõu ja sügava filosoofilise tähenduse, tihti ka poliitilise allteksti ja sotsiaalse problemaatikaga laulud on sattunud mitmel korral tõsiste kirjandusajakirjade analüütilistesse artiklitesse. Bob Dylan on olnud Nobeli kirjanduspreemia nominent. Aprilli alguses pälvis Dylan Pulitzeri kirjanduspreemia eriauhinna muusika ja kultuuri mõjutamise ja edendamise eest.

Bruce Springsteen ütles Dylani Rock’n’Roll Hall Of Fame’i liikmeks nimetamise tseremoonia ajal: “Bob vabastas mõistuse, niisamuti nagu Elvis vabastas keha. Ta näitas meile, et vaatamata sellele, et muusika oma loomuselt on tantsuline, ei ole ta anti-intellektuaalne. Dylanil on visioon ja talent, mis lubab tal ühte laulu paigutada terve maailma”.

Bob Dylan on mitmekordne “Grammy” muusikaauhinna laureaat, sealhulgas selle kõige prestiižsemas nominatsioonis “Aasta album”. Dylani rokktriloogiat “Bringing It All Back Home”, “Highway 61 Revisited” ja “Blonde on Blonde” peetakse üheks suurimaks nähtuseks 20. sajandi kultuuris.

66-aastane Bob Dylan jätkab ka praegu aktiivset tuuritamist. 4. juunil esineb suur muusik esimest korda Eestis. Tallinna tuleb Dylan koos oma bändiga. Kontsert Saku Suurhallis toimub vaid istekohtadega.