Helsingis Suvilahti tehasekompleksis toimuv Flow festival on tuntud kui omanäoline kompott peavoolu lavajumalustest põrandaaluste uustulnukateni. Igal aastal on festivalil 10–12 erinevat kontserdilava: peale suuremate telklavade ja välilava on seal ka väiksemad sees ja väljas asuvad esinemispaigad. Nii mahub näiteks pealava ette ligi 20 000-pealine publik, samal ajal kui väikesed lavad on mõeldud mõnesajapealisele kuulajaskonnale.

Täna teatas festival, et saabuval suvel astuvad Flow lavalaudadele ka
Arctic Monkeys, Lykke Li, Fleet Foxes, Fever Ray, KEVIN MORBY, shame, Anna Puu, Kakka-Hätä 77, Kynnet, Lake Jons, Lxandra ja IBE.

2018. aasta Flow festivali esimeste artistide seas hõigatu juba möödunud nädalal välja USA räppar Kendrick Lamar, kelle album "DAMN valiti Areenis kriitikute ja melomaanide poolt 2017 parimaks plaadiks (Loe lähemalt SIIT), pungi grand old lady Patti Smith ja Ameerika lauljatar Annie Clark ehk St. Vincent.

Lisaks kuuluvad nimistusse Grizzly Bear, Bonobo, mura masa, ALMA, Sigrid, BROCKHAMPTON, Helena Hauff, Moodymann, Kube x Eevil Stöö, Vesta, 3TM in 3D ja Onni Boi. Järgmised artistid tehakse avalikuks kevadel.

Flow festival toimub sel korral Helsingis 10. - 12. augustini. Piletid on saadavad lehekülgedel Ticketmaster ja Tiketti.