"Mul on eriti hea meel, et lõpuks on fantaasiamaailm ja reaalsus ka Eesti lavadel võimeline üheks saama," ütles The Suni liider Tanel Padar. "Seda muidugi tänu Õllesummeri meeskonnale, kes seda võimaldab. Hulk oma ala spetsialiste on pead kokku pannud ja jõud ühendanud. Ma usun et see kontsert on ootamist väärt nii publikule kui ka ''Läbi öö'' tiimile," lisas Padar.

"Eelmisel aastal Õllesummeril toimunud kontsert oli meie jaoks väga suur väljakutse," kommenteeris The Suni liige Danel Pandre. "Sel aastal on latt veelgi kõrgemal - nii meie bänd, kui kontserdi tugipool peavad ennast ületama," lisas Pandre.

Show tehnilist poolt teostavad 11 ettevõtet ning kontserdi ajal tagavad eriefektide-, heli- ja valguslahenduste toimimise kokku üle 100 inimese. Esmakordselt Eesti artisti esinemise puhul kasutusele võetav mitmetasandiline lava võimaldab mitte ainult visuaalseid eriefekte, vaid ka lava sisse peidetud lifte.

Müstilise aura annab kontserdile muuhulgas spetsiaalne, mitusada ruutmeetrit valgust hajutavat kangast, mille abil saab luua erakordseid visuaal-lahendusi.

Artist lubab lisaks efektseid soolotrikke, mille kallal käib töö juba veebruarist. Tanel Padar&The Sun esitab erikontserdil paremiku oma kolmest stuudioalbumist "Greatest Hits", "100% Rock'n'Roll" ja "Unisex".

Mäletatavasti andis Tanel Padar&The Sun ka eelmise aasta Õllesummeril unustamatu suurkontserdi "Laupäeva õhtul vastu esmaspäeva". Sümfoonikute ja DJ-dega kontserti vürtsitasid rahvamasside kohale tõstetud platvormil kõlanud trummisoolo ja lavalae all lendav Tanel Padar.

Tallinna Lauluväljakul 8.-12. juulini toimuva Õllesummeri selle aasta peaesinejad on tänapäeva muusikamaailma geenius Moby, Vene rokkmuusika liider Mumiy Troll ja Eesti esimene maailmanimega artist Kerli.
Võimsa comebacki teeb festivali laval 20 aastat suurkontsertidelt puudunud Mahavok koos Kare Kauksiga. Üle 17 aasta tuleb Õllesummeri uuel Heinekeni laval kokku Eesti shokkroki teerajaja Onu Bella&Öörahu. ETV populaarse saate Laululahing koorid saavad kokku Õllesummeri Poplaulupeol. Kokku esineb aasta suurimal meelelahutusüritusel üle saja esineja kümnel laval. Viiepäevase festivali mahukas programm täieneb lähiajal veel.

Sooduspiletid on müügis Piletilevi müügipunktides ja Statoilis üle Eesti hinnaga 150 krooni (ühepäeva pilet) ja 450 krooni (festivali pass).