„Suht Siber küll, aga me pole kunagi millelegi risti ette löönud,“ sõnab The Suni bassimees Danel Pandre, et kutse Siberisse sõita võeti pikemalt mõtlemata vastu, kirjutab

Pandre tõdeb, et pakkumine Siberisse sõita tundus meestele sedavõrd põnev, et bänd organiseeris isegi mõned septembri keskpaiga esinemised ümber.

„Saime oma asjad kenasti ära sätitud, nii et saame ikkagi minna. Oleme käinud kaks korda Ameerika risti — põiki läbi, Prantsusmaal, Iraagi sõjas, Venemaal, Poolas …“ loetleb Pandre. Siberisse sõit pakub poistele põnevust.

Mitu päeva kestvast ja arvestades Eesti rokimeeste kuraasi, tõenäoliselt elamusterohkest rongisõidust Siberisse — mida näiteks koges endine Eesti kultuuriatašee Moskvas Andra Veidemann — jäävad The Suni mehed siiski ilma. Eesti esirokkarid toimetatakse Siberisse lausa lennukiga!

„Lähme rongiga Moskvasse ja sealt edasi lennukiga ja ikkagi ainult oma esinemise ajaks, kauemaks ei jää,“ selgitab Pandre, lisades, et loodetavasti saab kontsertide vahel siiski ka Siberi elu-oluga tutvust teha.

Venekeelseid meloodiaid The Sun Tomskis kindlasti esitada ei plaani — jäädakse oma liistude ehk eesti- ja inglisekeelse roki juurde.