Album tuleb esialgu müügile Skandinaavias ja Balti riikides. Bänd toetab kauamängiva turuletulekut aprillikuise esitlustuuriga Soomes, Eestis, Lätis ja Leedus.

Plaadile on kogutud 13 lugu, mis on varem ilmunud bändi kodumaistel albumitel “Greatest Hits”, “100% Rock’n’Roll” ja “Veidi Valjem Kui Vaikus”.

„Meil oli, mille hulgast valida,” kommenteerib plaadi saamislugu The Suni solist Tanel Padar. „Valisime lugude hulgast, mis on kõige enam meeldinud meie Eesti publikule või siis tõestanud end välisesinemistel inglise keeles,” selgitab Padar.

“Here Comes The Sun” on salvestatud valdavas enamuses käesoleva aasta alguses Soomes, Sonic Pump Studios koos produtsent Janne Joutsenniemiga. Lisaks leiab albumilt lugusid, mis on salvestatud 2007. aastal Riias Sounddivision Studios koos briti produtsent Greg Haveriga ning Rootsis koostöös Adam Kvimaniga. Plaadi miksis Kristo Kotkas Sinusoid Studiost.

Bänd hindab saadud kogemusi kõrgelt. “Rahvusvaheline koostöö on andnud bändile väga palju uusi kogemusi. Töö omanäoliste ja professionaalsete produtsentidega andis kogu ansamblile palju mõtteid, kuidas lugusid arranžeerida ning omanäoliseks muuta,” võtab tehtu kokku The Sun bassimees Danel Pandre.