Beautiful Swimmers on Ari Goldman ja Maxmillion Dunbar, kaks muusikaoptimisti Washingtonist, kes veavad ka Future Times plaadifirmat, mis annab välja ainult helgemasse tulevikku suunatud muusikat – leibeli kreedoks on "Things will be better in future times". Pungist oma esimesed mõjutused saanud mehed on praeguseks tõusnud heatujulise põrandaaluse tantsumuusika usaldusväärseimateks suunanäitajateks. Plaadifirma on välja andnud ka sel aastal Eestit külastanud Shanti Celeste’i ja Jack J (üks pool märtsis Tallinnat tantsutanud Pender Street Peppersist) ning 2014. aasta suvel Kanalas käinud Huerco S’i või kunagi PÖFFil pidu pidanud Hunee muusikat.

USA idarannik on juba aastaid väga kuum koht ilusa tantsumuusika kaardil. Lisaks Future Times’ile tasub sealt kandist silm peal hoida ka PPU’l ehk Peoples Potential Unlimitedil, L.I.E.S. Recordsil või W.T. Recordsil New Yorgist.

DJ-setiga esineva Beautiful Swimmersi plaadikott mahutab muusikat alates nu-diskost ja Chicago hausist kuni troopilise retro-funki, krautrocki või new-age’ini. Vahele ka natuke ookeanikohinat või delfiinihääli, et liigutustele meditatiivsemat vaibi anda.

Reedene pidu sobib ideaalselt tempokamaks sammumiseks, kihisev-vahutavateks tunneteks, unistamiseks seiskumatust ajast, muusika peatumatusest ning enese tühjaks tantsimisest. Lekker Dancenight on tantsuõhtute sari, mis pühendatud puhtakujulisele tantsuekstaasile. Beautiful Swimmersit toetavad plaadimängijate taga kohalikud Raul Saaremets ja Johann 3000.

Rohkem infot leiad SIIT!