Noore fotograafi Anete Tomingu NYCis filmitud video valmis juba aprilli lõpus, kuid avaldada õnnestus see alles täna. Lahenduseks on Getteri otsus segaduse vältimiseks taas võtta kasutusele artistinimi Getter Jaani.

"Getter Jaanit tõepoolest ähvardati kohtuga, juhul kui ta ei lõpeta artistinime Getter kasutamist," kirjeldas tekkinud olukorda Getteri mänedžer Tambet Mumma.

"USA DJ Tanner Petulla on Getteri nime registreerinud kaubamärgina ja tema advokaatidega suheldes on selge, et nad on valmis oma õigusi kohtus kaitsma," jätkas Mumma, kes konsulteeris Universal Musicu juristidega ja kaalus erinevaid lahendusi.

"Peale nimetüli avalikustamist on tulnud palju toetavaid abipakkumisi rahvusvahelise kaubamärgiõiguse spetsialistidelt. Suur tänu kõigile, kuid me otsustasime, et ei lasku juriidilistesse detailidesse ega vaidlustesse. Võtsime algusest peale positsiooni, et meie jaoks ei ole tegemist õigusliku juhtumiga. Keegi ei saa keelata enda nime all esinemist, isegi siis kui see on kaubamärgina juba eelnevalt registreeritud," tõdes Mumma.

"Kuid kuna artistinimede kattumise tõttu muutus keeruliseks nii sotsiaalmeedias kui digikanalites Getteri nime kasutamine, siis otsustasime astuda sammu, mis lõpetaks mõlemale osapoolele ebameeldiva olukorra. Getter otsustas, et ta esineb edaspidi artistinimega Getter Jaani," kinnitas Mumma Publikule.

17. mail ilmub Getter Jaani “Chasing Trouble” video YouTube´s ja sammhaaval muudetakse nimi ka kõikides sotsiaalmeedia- ja digikanalites.

Getter Jaani värske singel “Chasing Trouble” räägib armastusest ja jamadesse sattumisest ning peale loo ilmumist ei tulnud neid kaua oodata. Ameerika DJ ja EDM artist Tanner Petulla, kes kasutab artistinime Getter, otsustas kohtusse kaevata Getter Jaani, kes eelmisest aastast alates kasutab samuti artistinimena vaid eesnime Getter.

“Mõte teha uue singli video New Yorgis tuli spontaanselt seoses viimase hetke otsusega sinna sõbrannale külla minna. Olen ühe korra varem NY's käinud ja see jättis mu südamesse suure armastuse ja igatsuse selle linna järele," kirjeldas Getter uue loo video sünnilugu. "Jalutasime mööda New Yorki tänavaid ja mõtlesime, et kuna tegemist on ühe minu lemmik linnaga, siis kogume kokku erinevad hetked ja paneme need “Chasing Trouble” muusikavideosse! Video on lihtne, vaba, igati minulik ja täis toredaid emotsioone! Ma väga nautisin selle tegemist! Ja nautisin ka seda, kuidas Anete, kes on video autor, esitas mulle muudkui väljakutseid, nagu näiteks tantsida metroopeatuses tänavatantsijatega ja lihtsalt improviseerida!" jagas Getter.