Meeskond Security turvafirma juht Eigo Sõster kinnitab Kroonikale, et muretsemiseks pole mingit põhjust, sest Tartu linna kooskõlastuses on algusest peale sees olnud klausel, et kontserdi ajal tuleb tagada ligipääs kõigile alale ja lähedusse jäävatele asutustele ning seda ka tehakse. Isegi kontserdi ajal on Sõsteri sõnul võimalik varjupaika ja sealt ära liikuda ning vastavad juhiseid jagavad liikluskorraldajad.

Näib, et Varjupaik tõstis kisa enne, kui isegi õigetelt inimestelt selle kohta küsimise ja uurimiseni jõudis, sest alles kaebepostituse all jagatakse neile linki, kust leiab ka kontserdikorraldaja kontaktid.

Kirke Roosaar varjupaigast kinnitab, et nemad on pöördunud oma murega linnavalitusest saadud kontaktide poole, kust reaktsioone tulnud pole ja neile antud number oli väljalülitatud mõned nädalad tagasi. Roosaare sõnul on tegu ennekõike infosuluga, kus nende huviks ei ole selle postitusega mitte paanikat külvata, vaid jõuda selle abil inimesteni, kes saaksid selgitada, kuidas ja mis nad tegema ka peaks, et tööle pääseda siis sel ajal, muret külvamas ennekõike fakt, et Roosi tänav on suletud. (Metallica aegsete liiklusmuudatuste kohta loe lähemalt SIIT!)