Saadet alustas Rein, kes ei tulnud enda sõnul nalja tegema. Ta esitas loo "Love me tender". Mihkel Raua küsimusele, miks ta saates osaleb, vastas poiss: "Plaadileping on varsti juba igal eestlasel, ma ei tahaks olla viimane." Ometi sai Rein kohtunikelt vaid "ei-d".
"Sa oled nagu närtsinud õieke, kes tahab, et teda armastataks. Väga kurb" oli Maarja kommentaar.

Ka Mihkel ei kiitnud esitust heaks. "Sa olid nagu oivik duši all. Sinu laulmine on rasvane punane üks," oli ka Raud resoluutne.

Reinu sõnul tuli tal lauldes kramp sisse, ja just kramp sai talle saatuslikuks. "Ma võin siiski lauljaks saada, mul on hea hääl."

Võimsa häälega Julia on lasteaias muusikaõpetaja, kes tuli end saatesse proovile panema. Naine lunastas endale ka kollase kaardi.

Punases kostüümis Jaanika pidi kohtunikelt kuulma karme sõnu. "Sa oled nagu piilupart Donaldi sõber onu Robert," sõnas Raud. Rannap tundis huvi, kas tüdruk ennast ise kunagi laulmas kuulnud on. "Olen, vahel on õnnestunud, vahel mitte," sõnas tüdruk, kes žürii eest pettunult lahkus.

Jaanus, kes sai kollase kaardi, tinistas enne kohtunike ette minekut kitarri ja oli endaga igati rahul. Kuid mida rääkis noormees pärast seda kui oli käinud karmi žürii ees?

Supersaatiks pürgiv Eliisa tundus kohtunik Maarjale kuidagi tuttav, kuniks ilmnes, et ta on lauljatar Kerli Kõivu õde. "Vaatan nagu väikest Kerlit," kommenteeris ta. Eliisa rääkis Publikuga Tallinnas, kui ta oli edasi pääsenud teatrivooru.

Rainer hakkas Publikule silma, kui noormees,
kes kõigist saatesse soovijatest ooteruumis kõige valjema häälega
laulis. Oma kõva häält peab kurttummade vanemate laps jumala imeks. Rainer sai kollase kaardi, teenides kahe kohtuniku poolehoiu.

Tartu ärinaise Tairi esitus oli Mihkel Raua meelest hüsteeriline ja ebamusikaalne. Maarja meelest laulis tüdruk hästi, kuid tema hääl oli liiga tavaline. Kuigi Rannapile Tairi laul meeldis, tal kollast kaarti saada ei õnnestunud. Tairi ei andnud aga alla ning saatis žürii ette oma kaks pisikest koerakest, kellest üks oma haugatusega ka ihaldatud kaardi ära tõi.
"Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab," sõnas Tairi.

Eksootilise välimusega Anisel soovitas Maarja end rohkem maksma panna. "Sa ei näe välja nagu tavaline Eesti jorss. Su ema on imelise poja sünnitanud," kommenteeris Raud. Anisel õnnestus pääseda teatrivooru.

Oleg on saatesse pääseda proovinud ka kahel eelmisel aastal. "Sind vaadates oli raske laulmisele keskenduda. Sa oled tore ja su soeng on tore," kommenteeris Maarja. Raua meelest oli poiss Pinokkio ja Sipsiku segu - ta ütles "jah". Edasi sõltus kõik Rannapist, kes leidis, et Olegil on huvitav nägu ning see võib tema trumbiks saada. Välimuse poolest kiita saanud poiss teenis kollase kaardi.

Järgmisel nädalal otsitakse staare Pärnust.