Kõik algas reedel, kui ta postitas Instagrami kella, mis tiksub nulli 26. aprillil. Fännid on juba ammu kahtlustanud, et midagi on toimumas. Samuti muutus laulja veebilehekülg. Enne nägi seal tema viimase plaadi teemakujundust ja andmeid. Nüüd on värvunud must-valge kodulehekülg pastelselt roosaks.

Laulja on iga päev postitanud ühe pildi, millega ta saadab oma fännidele vihjeid. Sotsiaalmeedias ringlevad erinevad versioonid. Ühes on fännid üksmeelel – Swift annab välja uue plaadi ja esimese laulu avaldab 26. aprillil.

Taylor Swift varjas end avalikkuse eest ligi kaks aastat pärast seda, kui tal oli tüli Kim Kardashiani ja Kanye Westiga. West väitis, et Swift lubas teda Kanye laulus mainida. West andis välja loo „Famous“, kus ta ütles: „mulle tundub, et mina ja Taylor võime veel magada, miks? Sest ma tegin selle bitchi kuulsaks“. Swift väitis, et ta ei olnud sellega nõus. Kanye ja Kim salvestasid telefonikõne, kus Swift justkui sellega nõustus, mispeale ütles Kim, et Swift on madu. Kimi ja Kanye fännid hakkasid Swifti sotsiaalmeedias sõimama maoks, mispeale Swift kadus avalikkuse eest pea kaheks aastaks.

2017. aasta suve lõpus postitas Swift esimest korda video maost. Mõned päevad hiljem andis laulja välja oma uue laulu plaadilt „Reputation“. Vaatamata kriitilale võitis „Reputation“ Billboardi, American Music Awards, People’s Choice, Pollstar Awards ja iHeart Music Awards aasta parima tuuri tiitli.