2018. aastal kahe produtsendi JANEINi ja Stigmatique'i poolt loodud techno-label SEELEN. tegutseb enda sõnul punkmuusika mentaliteedi järgi, kasutades viimast nii oma plaadikujundustes kui isiklikult oma plaatide levitamist organiseerides, soovimata ronida muusikatööstuse hammasrataste vahele. SEELEN-i alla kuuluvad artistid jagavad sama nägemust ning ehitavad muusika üles tumedatele techno- ja isegi industriaalimaastikule kuuluvate biitidega lugudele, mis võtavad ekstaatilised mõõtmed. Kõike seda kannavad reedesel peol edasi ka JANEIN ja NARCISS.

Õhtu peaesinejana astub üles saksa produtsent ja DJ Fiedel. Kogenud DJle kohaselt leidub Fiedeli plaadikohvris mitmeid vihjeid teda nooruses saatnud mõjutajate arsenalile, kuhu kuuluvad näiteks varajane Depeche Mode ja Krafwerk, vana kooli hiphop, eesotsas Mantronixi ja Egyptian Loveriga, ning Lääne-Saksa raadios kõlanu, mis oli 80ndate Ida-Saksamaal üles kasvanud noorele ka esimeseks teejuhiks elektroonilise muusika maailma.

Pärast müüri langemist avanes Fiedeli ees maailm kõikvõimaliku uue muusikaga ning 90ndate alguses alustas ta loogilise jätkuna DJ-karjääri, kuid samuti loodi koos sõbrast produtsendi Errorsmithiga ühine duo MMM. 2000ndal aastal sai mehest ka Berghaini eellase Ostguti resident, jätkates plaadikeerutamist sealses klubis ka praegu ning väljastades plaadifirma Ostgut Ton alt ka isiklikku loomingut.

Kui küsida, mida pakub Fiedel tantsupõrandal, oleks vastuseks kõik bassine ja tantsitav tumedast techno’st või 80ndate acid’ist electro funk’ini välja.

Lisaks välismaistele artistidele esindab kohalikku skeenet Apareivi ning peosarjade KTRL ja Filth korraldaja Tanel Mütt.