Finaali pääsevad kolm bändi rahvahääletuse tulemusel ning kaks artisti žürii valikul. Lõpliku otsuse teeb Nickelback. Oma lemmiku eest saavad hääli anda kõik soovijad 8.-23. oktoobrini netilehel yatalant.ru

Suure nõudluse tõttu teevad Eesti reisikorraldajad GoTravel ja Wris kontserdile erireise pakkudes pakette, kus on sees kontserdipiletid, hotell ja sõit.

Kanadast pärit maailma rokkareeni edukaimaid tähti Nickelback on kogu maailmale tuntud oma megahittidega “How You Remind Me” ja Ämblikmehe tunnuslooga “Hero”. Nickelback esineb Peterburis oma eelmise aasta lõpus ilmunud albumi “Here And Now” maailmatuuri raames.

Nickelback esineb Peterburi üle 20 tuhande pealtvaataja mahutaval arenal SKK. Värskelt renoveeritud arenal on muuhulgas esinenud ka Madonna, Rammstein ja Elton John.

1999. aastal asutatud Nickelbacki kiire tähelennu kindlustas 2001. aasta album “Silver Side Up”, mille hittlugu “How You Remind Me” on viimase aastakümne üks enimmängitud rokklugu üle maailma. Ka järgnevatelt albumitelt jõudis edetabelite tippudesse mitmeid superhitte nagu “”When We Stand Together”, “Rockstar” jpt.

Generatsioonide ja kuulajaskonna vahed purustas Nickelback aga Hollywoodi kassahiti Ämblikmees tunnuslooga “Hero”, saadeks üheks kuulsamaks tänapäeva rokkballadiks.

Nickelbacki Peterburi kontserdi piletid tulevad kõigis Piletilevi punktides müüki reedel, 21. septembril. Kõik, kes soovivad pileteid juba tänasest osta, saavad seda teha Venemaa interneti piletimüügipunktis aadressil www.radario.ru/ee/nickelback