Lavasid kureerivad Eestis tegutsevad tähtsad peosarjad ja liikumised nagu Estonian Funk Embassy, Biit Me Record Store, Machine Nation, Sünkretism, Kelder, Disco Tallinn ja mitmed teised. Kuid esinejad ei piirdu vaid kohalikega: Venemaalt lennutatakse ürituse jaoks kohale hip-hopi skeenes tuntud ning auhinnatud artistid DJ Bless ja MC Mixer, kes esineb Eestis esmakordselt. Nendega samal laval astub live kavaga üles kohalik omanäoline räpiansambel Catapulta.

Samal ajal Labürinti festivaliga muutub Jazzkaare festivali klubi Punane Maja jazz-funky paradiisiks, kus esinevad megahiti “Be Real” looja Rasmus Faber ja põnev soul-laulja Lionman. Lisaks hullutab publikut diskor Heidy Purga ehk Must Mesi ja legendaarne Disco Tallinna resident DJ Widenski.

„Festival ei keskendu vaid muusikale: eesmärk on pakkuda terviklikku ööelu kogemust, kus kohtuksid performance, muusika ja kunst,” ütles peakorraldaja Arvid Pirn. “Näiteks võtab Erinevate Tubade Klubis aset Eesti Kunstiakadeemia moestilistika tudengite poolt korraldatud moe-show,“ lisas Pirn.

Festivali lavad asuvad erinevates restoranides ja meelelahutusasutustes üle Telliskivi Loomelinnaku ning erakorraliselt avatakse festivali jaoks A5 hoones seni suletuna seisnud ruumid. Festivali peakorraldaja Arvid Pirni sõnul on eesmärk pakkuda külalistele võimalust näha kompleksi oma täies võimsuses ning kogeda erinevaid žanre ning ühendada stiile ja skeenesid.

Festival algab kell 22 ning kestab viieni hommikul, piletihinnaks on 15 eurot. Facebooki üritus ning täpsem informatsioon asub siin. Labürindi ametlik after-party toimub klubis HALL, mis avab enda uksed kell 3 öösel ning kuhu sissepääs on Labürindi käepaelaga vaid 5 eurot.

Labürint toimub Telliskivi loomelinnaku 10. sünnipäeva üritute raames. Sünnipäeva tähistamine kestab 26. aprillist 5. maini ning sisaldab erinevaid tuure, näituseid, kontserte ja palju muud huvitavat. Selle kohta saab lisainfot siit.