"Tegemist on väga erakordse kontserdiga, sest esimene laiendatud koosseisus, lisandunud on ka keelpillikvartett, klarnet, saksofon ja taustvokaalid," kirjeldab ansambli trummar Martin Petermann. "Meil on elavalt meeles meie kõige esimene intervjuu, kus mainisime, et suurimaks unistuseks on esineda Nokia kontserdimajas. Täpselt aasta hiljem teemegi selle unistuse teoks!"

"Travel the World" nimeline esikalbum räägib Petermanni sõnul reisimise võludest ja toetub põhimõttele carpe diem ehk "haara momendist" ning salvestamisperiood algas selle suve keskel, kui sai löödud esimene trummilöök albumile. Pärast esiksinglile animeeritud muusikavideo valmimist andis bänd välja ka oma teise singli "If There Was No Sex, There Would Be No Relationships", mida on korduvalt nimetatud erinevates raadioeetrites selle suve parimaks heliteoseks.

"Oleme juba saanud mängida ka paaril suuremal üritusel - näiteks Rabarocki festivali pealaval ja Positivusel," loetleb Petermann. "Solist Andres Kõpper on tuntust kogunud ka kui režissöör, tema kätetöö on "Vasaku jala reede" ja nüüd TV3 eetris jooksev "Nurjatute tüdrukute" seriaal!"

Kuigi Tenfold Rabbiti nime all on noormehed musitseerinud vaevalt aasta jagu, siis ühise muusika loomise kogemustepagas on neil lai. "Oleme koos esinenud juba mitmeid aastaid ja enne kannapööret 2011 Noortebändide konkursil tegime bändi nimega Meelik, mis on bassimehe nime järgi võetud," meenutab Petermann, lisades juurde, et tollal oli nende valdavaks lemmikstiiliks rock'n roll, misjärel lülituti tugevalt folgi lainele. "See otsus tasus end ära - Eesti Laulul saavutasime 3.koht Lenna Kuurmaa ja Ott Leplandi järel," rõõmustab trummar.

Piletid Tenfold Rabbiti unistuste kontserdile 12.oktoobril tulevad müügile Ticketpro'sse 28.septembril, hinnaks on 10 € ning kohtade arv on piiratud. Uksed avatakse kell 18.00, Tenfold Rabbit astub lavale kell 19:00. Facebooki üritus asub SIIN

"Oblivion"

"If There Was No Sex, There Would Be No Relationships"