Nime järgi mõlemale inimsoo esindajale mõeldud album figureerib enamuse muusikaosakondade-ja poodide esikolmikus, paljudes neist esikohal.

Võttes arvesse asjaolu, et “UNISEX” ilmus novembri lõpupäevil, müüdi esimene tiraaz läbi paari nädala jooksul.

“Kahtlemata loeme plaadimüüki edukaks! Album on saanud kuulajatelt hea tagasiside ning poolehoiu”, kõlab basskitarrist Danel Pandre kommentaar. Müüginumbreid ta siiski ei avalikusta.

“Ka Sportlandi kauplusteketis läbiviidav kampaania on osutunud väga edukaks — koos soodsate ostudega on kuulajate kodudesse tee leidnud mitu tuhat eksemplari.”

Fännide meeleheaks on kaubamajades ja The Suni netipoes saadaval veel spetsiaalne eksklusiivne fännipakk, mida on järgi vaid loetud eksemplarid ja neid juurde ei tehta.

5. detsembril toimunud Tanel Padar & The Suni albumi “UNISEX” esitluskontsert tõi Kultuurikatlasse täismaja, sissepääsu ootajaid võis leida veel ukse tagantki.
Soojenduspunti Cleaning Women ja The Suni eriefektidega vürtsitatud hoogsat showd nautis üle 1000 inimese.

“Ettevalmistusi kontserdiks hakkasime Kultuurikatlas tegema juba 48h enne üritust. Peale õnnestunud esinemist ja sooja vastuvõtu osaliseks saamist võime öelda, et iga kulutatud minut oli seda väärt,” meenutab The Sun plaadipresentatsiooni.

Selle aasta lõpus annab The Sun mõned avalikud kontserdid ning jaanuaris siirdub bänd väljateenitud puhkusele, naasmaks veebruaris tegusatena lavalaudadele nii Eestis kui ka välismaal.