Anthrax, Metallica, Megadeth ja Slayer - need on bändid, mida loetakse thrash metali "suureks nelikuks".
Anthrax on legend, kes on oma tegevusaja jooksul välja andnud 9 stuudioalbumit, kuus EP-d, neli live-albumit, terve valiku singleid ja videosid ning saavutanud muusikamaailmas absoluutse kultusbändi staatuse.

Ainuüksi Ühendriikides on Anthrax müünud üle nelja ja poole miljoni plaadi. Kuldplaadi staatusesse on nende albumitest juba jõudnud "Among the Living", "State of Euphoria", "Persistence of Time", "Attack of the Killer B's" ning "Sound of White Noise". Sellel aastal on ilmumas kümnes stuudioalbum "Worship Music". "Album ilmub oktoobris, kuid ma olen kindel, et kuulete sellest nii mõndagi suve jooksul," lubab Anhtraxi kitarrimängija Scott Ian.

Aastast 1981 tegutsev Anthrax on tuntud ka kui bänd, kes ei karda eksperimenteerida. Kuulus on nende koostöö hiphop-pioneeridega Public Enemy, ehkki neid kahte stiili katsetasid nad sulatada juba aastal 1987, loos "I'm the Man". Põneva ning ebatavalise näitena võib tuua ka "Twin Peaks'ist" inspireeritud lugu "Black Lodge", mis sündis koostöös klassikalilise muusika helilooja Angelo Badalamentiga.

Anthrax (USA) lõpetab Rabarocki esinejate nimekirja ühena peaesinejatest. Varem on välja kuulutatud juba Gary Numan (UK), Ladytron (UK), KMFDM (GER), Static-X (USA), These New Puritans (UK), The Wildhearts (UK), Viikate (FIN) ja A.Human (UK)! Kodumaistest esinejatest on kinnitatud Pantokraator, Metsatöll, Kosmikud, Velikije Luki, Pedigree, No-Big-Silence, Popidiot, B.D.Ö. ja Zetod!

Rabarocki festivalipassid, soodushinnaga 695 krooni, on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides üle Eesti. Eelmisel aastal külastas festivali 12 000 muusikasõpra. Lisainfo festivali kodulehelt http://www.rabarock.ee