Produtsent ja dj Physics, kodanikunimega Glenn Grip on meie põhjanaabrite üks tuntumaid trummi ja bassi artiste. Ta alustas 90ndate lõpus ning sellest ajast on Physicsi lood välja tulnud mainekate plaadifirmade alt nagu Metalheadz, Secret Operations, Blindside, Fokuz, Jerona Fruits, Phuzion, Planet Funk jt. Physicile kuulub ka Soome plaadifirma Midnight Sun Recordings ja ta on muusikapoe www.digital-tunes.net üks omanikest. Hetkel tegeleb Physics oma teise albumi koostamisega, mis ilmub 2014. aastal.

Planeet, kelle aliasteks on ka Whirl & Mayer, Mik Nevel, Telec ning Drone, sai Planeedina tuntuks debüütlooga „Mõttemaailm“. 2012. aastal ilmus temalt eestikeelne trummi ja bassi debüütalbum „Ajamasin“ , mille tulemusena tegi Mikk eelmise aasta R2 trummi ja bassi auhindade jagamisel puhta töö ning võitis auhinnad: Aasta parim lugu, Aasta parim album, Aasta parim produtsent, Aasta parim Eesti dj.

Tjuun In on Raadio 2 õhtuse vööndi saade, mis on eetris reedeti kella kümnest südaööni. Alates 2003. aastast kostub saatejuhtide Qba, To-Sha ja L.Eazy vedamisel trumm ja bass muusikat Raadio 2s seniajani. Tjuun In´i nimeline pidu on raadiosaatest vanem, esimene pidu toimus 1999. aastal Enteri nimelises küberkohvikus, millele on järgnenud lugematul hulgal üritusi nii välis- kui kohalike esinejatega.
Reedel, 6. detsembril esinevad Von Krahlis Physics (Vibez rec, Fin), Planeert, Qba, To-Sha, L.Eazy, Teng.

Pilet enne südaööd 5 euri, hiljem 7 euri.