Eelmisel nädalal Tondiraba jäähallis esinenud Loboda avaldas sotsiaalmeedias, et korraldaja Euroshow Group OÜ kadus koos rahaga. Nüüd süüdistatakse lauljat reeglite rikkumises ja raha tagastamata jätmises.

Starhit vahendab, et laulja on tõeline draamakuninganna, kellel on kõrged nõudmised: küll talle ei sobi autod, millega teda transporditakse, siis on riietusruumi temperatuur vale.

Laulja ei pea ka kellaaegadest kinni. Ta ei välju õigeaegselt hotellis ning kontserdite algused viibivad. Kui tema käest küsitakse, miks ta nii teeb on ta selle suhtes üsna ükskõikne. See aga tähendab lisaraha, sest kinni peab maksma töötajate ületunnid. Kahjud ulatuvad kümnetesse tuhandetesse eurodesse, mida Loboda meeskond pole nõus tasuma. Sellest tulenevalt pöörduvad kontsertide korraldajad laulja vastu kohtusse.

Kuna Loboda on niivõrd konfliktne staar, siis katkestati temaga leping ka Monacos toimuva kontserdi osas, mille korraldaja Maxim Berin palun tagastada lauljale ettemaksu, mida viimane veel teinud ei ole. Berin ütles, et Loboda on paljude üritusekorraldajate mustas nimekirjas.