38-aastane Scooter Brauni karjäär algas ülikooliajal võltsitud ID-kaartide müümisega, kuid peagi liikus mees kasumlikuma äri poole ning hakkas pidusid reklaamima. Millenniumivahetuseks oli Braun saanud tuttavaks paljude koduriigi kuulsustega. Lühikest aega töötas ta So So Def Labeli nimelise firma jaoks, kuid sai sealt kinga erimeelsuste pärast.

2008. aastal alustas Braun noore tähe otsinguid ning leidis Justin Bieberi. Innukas mänedžer käis Bieberi koolis, helistas koolitöötajatele ja Justini emale, kuni sai oma tahtmise ja sõlmis Bieberiga lepingu.

Mõne aja pärast kirjutas Bieber sotsiaalmeedias, et ei saa ühte laulu peast välja. See laul oli Carly Rae Jepseni "Call Me Maybe". Braun kiirustas tollal tundmatu muusikuga lepingut tegema, pani siis aga enda all töötavad staarid tööle ja laadis Youtube'i video, kus teised muusikud "Call Me Maybet" reklaamisid. Lugu sai ülipopulaarseks ning peagi ei saanud enam keegi seda peast välja.

Scooter Brauniga on olnud lepinguga seotud paljud maailmakuulsad nimed nagu Tori Kelly, Demi Lovato, Karlie Kloss ja koguni Kanye West.

Nüüd paljastas Taylor Swift oma mänedžeri pikas sotsiaalmeediapostituses, kus ta väitis, et Braun on olnud tema vastu aastaid ebaõiglane. Swift kirjutas, et Braun omandas tema originaalsalvestused osana 300 miljonit dollarit maksnud ostust ilma Swiftile teada andmata. Nüüd on konflikt muusikamaailma lõhestanud, jättes mõned Brauni kliendid teda ja teised Swifti toetama.

Paljud Brauni kliendid peavad mänedžeri manipuleerijaks ning teda on 2019. aastal avaldatud raamatus koguni Rasputiniks kutsutud. Intervjuudes on Braun oma agressiivsust õigustanud ning öelnud, et manipuleerimine on lubatud, kui see on hea eesmärgi nimel.

Jääb vaid oodata, kas Braun suudab oma erimeelsused lahendada või liiguvad tema muusikud teiste mänedžeride juurde.