Austraaliast pärit pop-punk bänd 5 Seconds of Summer on viimase paari aasta jooksul teinud muusikamaailmas tõelise läbimurde. Bändi omanimeline debüütalbum oli lausa 76-s erinevas riigis iTunesi enimmüüdud plaat ning jõudis paljude erinevate muusikaedetabelite tippu, nende hulgas oli ka mainekas Billboardi edetabel.

Sel aastal on 5 Seconds of Summer tuuritanud nii Austraalias, USA-s, Suurbritannias ja Euroopas ning välja müünud hulgaliselt kontsertpaiku, sealhulgas esinesid nad kaks õhtut järjest ka legendaarsel Wembley staadionil. Just täna annab 5SOS välja oma teise albumi pealkirjaga “Sounds Good Feels Good” ning jõuab plaadi esitlustuuri raames 4. juunil ka Tallinnasse, Saku Suurhalli.

Lisaks tavalistele kontserdipiletitele on müügil ka piiratud kogus eksklusiivseid Soundcheck pakette, mis lubavad suuremad fännid Saku Suurhalli juba enne kontserti, et saada osa bändi heliproovist. Pärast heliproovi on 15 minuti jooksul võimalik bändile küsimusi esitada.

5 Seconds of Summer Soundcheck pakett sisaldab:

-ühte kontserdipiletit (iste- või seisukoht)
-eksklusiivset pääset bändi kontserdieelsesse heliproovi
-bändile küsimuste esitamise võimalust pärast heliproovi
-lamineeritud tuuri kaelakaarti
-eraldi sissepääsu kontserdile

PS: Soundcheck paketi seisukohad on vanusepiiranguga 14+. Alla 16-aastastel peab kaasas olema täisealine saatja (mõlemal peab olema ostetud Soundcheck pakett).

5 Seconds of Summer esineb turnee Sounds Live Feels Live raames Tallinnas, Saku Suurhallis 4. juunil 2016. Piletid on müügil Piletilevis.