Artistide teostes osalust osta võimaldaval ühisrahastusplatvormil toimus eelmisel aastal kampaania, et koguda 12 000 eurot Tommy Cashi muusikavideo "Rawr" tarvis. Kampaania tekstis seisis kirjas, et laul avaldatakse 2017. aasta juunis, tänaseks on lugu ammu avaldatud, kuid muusikavideot pole tänaseni valminud.

Tommy Cashi mänedžer Hanna-Lisa Himma sõnas Publikule, et video valmistamine osutus liiga kalliks ja raha kasutati muudeks tegevusteks, sellest teavitati aegsasti ka kõiki investoreid.

"Tundsime, et kuna video ülespanek Youtube'i tegelikult mingisugust märkimisväärset raha ei teeni, raha toob sisse ikkagi loo ostmine/striimimine erinevatel platvormidel, siis pidasime targemaks selle raha investeerimist hoopis PR-i ja loo enda kvaliteetsele tootmisele. Niisiis panustasime produktsiooni- korralikule salvestamisele, miksimisele ja masterdamisele ning loo levitamisele," selgitas Himma ja lisas, et loo promomiseks palgati ka Londoni PR agentuur Purple PR, kes korraldas kampaania rahvusvahelises meedias.

Kampaania osaks oli ka alternatiivne versioon loost "Rawr", milles lõi kaasa USA-s lained lööv räppar Joji.

"Joji on tegelikult Jaapanist pärit räppar ning väga tuntud nii Jaapanis kui USA's. see on tegelikult väga tüüpiline et loost tehakse levimise eesmärgil teine variant koos artistiga kelle nö 'numbrid on suuremad', mis annaks nii Tommyle endale kui ka sellele loole oluliselt suurema tõuke," lisas Himma.

Sama kinnitas ka Fanvestory üks asutajatest ja tegevdirektor Birgit Karus: "Tommy'l oli küll esialgu plaan muusikavideo toota. Suvel hakkas ta koostööd tegema uue rahvusvahelise PR agentuuriga, kellega koos otsustati investeerida Fanvestory'st saadud summa just Tommy rahvusvahelisse meediakampaaniasse. Kindlasti nägid paljud fännid selle tulemusi, kuna Tommy on figureerinud viimasel ajal vägagi mainekates väljaannetes (nt Vogue), mis aitasid oluliselt Tommy tuntust kasvatada ja seeläbi suurendada ka streamingu/esinemiste tulusid. Usume, et see on kasulik ka Tommy fanvestoritele."

Karuse sõnul teavitas Tommy mänedžer muudatustest Fanvestoryt ja sellest informeeriti ka kõiki investoreid.