Gameboy Tetris ehk Venelane

"Nüüd on nii, et me koos vana sõbraga hakkame tegema saadet Raadio 2-s. Kuula meid 12. septembrist üle nädala, 2 korda kuus!" avaldas Gameboy Tetris ehk Pavel Botšarov Instagramis.

Lenna Kuurmaa

Raadio Elmaris tööd alustav Lenna Kuurmaa kommenteeris enda uut ametit: "Ootasin uut väljakutset. Raadiot tegin viimati liiga ammu ja olen igatsenud selle järgi. Raadio Elmar on parim ja ka ainuke Eesti muusika raadio meie maal ja olen ülimalt rõõmus, et saan ühineda nende sõbraliku ja armsa kollektiiviga Tartus."

Robin Juhkental

Gameboy Tetrist ootab Raadio 2-s juba ees laulja ja ansamblite Malcolm Lincoln ning Metro Luminal solist Robin Juhkental. 2010. aastal Eestit Eurovisionil esindanud laulja juhib hommikuprogammi koos Katrin Aarmaga. Vahepeal on ta eetris koos ka Margus Kamlati ja Janet Õunapuuga.

Robin Juhkental, must jäätis

Jüri Pootsmann

Teine Eurovisionil (2016) käinud ja nüüd raadiotööd tegev muusik on Jüri Pootsmann, kelle häält ja muusikavalikut saab kuulata raadios MyHits. Ta sai tuntuks aastal 2015 , kui ta võitis telesaate "Eesti otsib superstaari" kuuenda hooaja. Ta tunnistati 2016. aasta Eesti Muusikaauhindade galal aasta meesartistiks, olles nomineeritud viies kategoorias (aasta popalbum, aasta meesartist, aasta debüütalbum, aasta parim laul, aasta album).

Estoni Kohver ja Päevakoer

Alates selle aasta algusest on võimalik igal pühapäeval raadios SkyPlus kuulata 5miinuse räppareid Estoni Kohver ja Päevakoer.

"Sisuliselt on see selline saade, kus mina ja Päevakas lihtsalt saame kokku ja ajame omavahel juttu ning loosime pileteid välja ja mängime tümmi, mida raadio Sky Plusi tavalises pleilistis ei kuule. Seega on meile veidi rohkem lubatud kui teistele," ütles Kohver Sky.ee'le.

Vaiko Eplik

Raadio 2-s saab kuulata ka Vaiko Epliku häält. Ta on tegev olnud bändides Claire's Birthday, Ruffus, Koer ning Vaiko Eplik ja Eliit. 2015 sai ta Valgetähe IV klassi teenetemärgi. Augusti keskel sai temast Eesti Autorite Ühingu juht.

Jaan Elgula

Justamendi laulja Jaan Elgula häält saab kuulata Vikerraadiost. Jaan Elgula ja Toomas Lunge on praeguses Justamendi koosseisus ainukesed ansambli asutajaliikmed. Aastatel 1991–1992 töötas ta Kuku raadios, aastatel 1992–2005 Raadio 2-s. Alates aastast 2005 töötab Vikerraadios muusikatoimetajana. Praegu toimetab ta seal selliseid saateid nagu "Stuudios on Jaan Elgula" ja "Kauamängiv". Ta on toimetanud saadet "Originaal ja koopia".

Kristel Aaslaid

Muusikalise duo Öed liige Kristel Aaslaid esineb Raadio 2-s koos blogija Palja Porgandiga, tehes seal pühapäeviti saadet "Naistesaun". Saates "lahatakse teemasid, millest paljud ei julge avalikult rääkida ja mõni isegi ei julgeks kuulata".

Genka

Räppar Genka ehk Henry Kõrvits on Raadio 2-s üles astunud juba üle kümne aasta. Ta on juhtinud näiteks saadet "Reisipass".

2004. aastal andis Toe Tag välja albumi "Legendaarne". Sellel on 18 lugu, millest hittideks said "Deja Vu", "Legendaarne" ja "Pankrot". 2005. aastal jõudis Genka, Revo ja Paul Oja lugu "Pankrot" Eesti muusikaedetabelitesse, seda mängiti isegi Euroopa MTV-s.

Kristo Rajasaare

Ansamblite Kosmikud ja Metro Luminal trummar Kristo Rajasaare on alates 2014. aastast Raadio 2 peatoimetaja. Muusikuteed alustas ta Järvakandis kooliansamblis Velled. Hiljem on ta mänginud veel ka ansamblites Jaxy ja No-Big-Silence (kuni 2007. aasta lõpuni).

Kristo Rajasaare on muu hulgas korraldanud festivali Rabarock ja Tallinn Music Weeki.

Robert Kõrvits

Erinevalt vennast Henryst teeb Robert Kõrvits ansambli Dead Furies koosseisus rokkmuusikat. Robert Kõrvits töötab raadios Rock FM, mis näitab hästi, missugune žanr talle meeldepärane on.