Saatejuht Simon Suviste võttis 30. detsembri edetabelisaates Sky Plus Top 40 kokku 2017. aasta kõige populaarsemad raadiohitid. Edetabelisse jõudsid lood, mida kõige rohkem raadio Sky Plus eetris mängiti.

"Sel aastal oli edetabel mitmekesine, oli nii uusi kui vanu tegijaid,“ ütles saatejuht. "Edetabelist ei puudu tuntud hitimeistrid nagu Coldplay, Justin Bieber ja Ed Sheeran, aga ka üksikute lauludega artistid nagu Jax Jones ja Burak Yeter mahtusid edetabelisse. Rõõm on edetabelis näha ka palju eesti laule."

Raadio Sky Plus aasta kuumimaks looks osutus The Chainsmokers & Coldplay "Something Just Like This", kus said kokku uue ja vana kooli bändid.

Laul räägib sellest, et armastus võib olla lihtne. The Chainsmokers käis suvel ka Eestis Weekend Festivalil esinemas ning see laul koos erinevate versioonidega oli erinevatel andmetel ka festivali enim mängitud lugu.

Teise koha aastaedetabelis saavutas Alok "Hear Me Now" ning kolmanda koha võttis Shawn Mendes looga "There’s Nothing Holdin’ Me Back". Enimmängitud Eesti lauljaks osutus Karl-Erik Taukar lauluga "Seitse pühapäeva". Kuulajate lemmikuid sisaldava Soovisaate aasta soovituim lugu oli YouTube’i striimimisrekordi purustanud Luis Fonsi, Daddy Yankee ja Justin Bieberi "Despacito".

Täispikk edetabel koos muusikavideotega on raadio Sky Plus kodulehel.