Eks laiendatud tähenduses on "kannjääri" ehk n-ö kannikate ehk häbematu seksapiili rõhutamise toel meelelahutuses karjääri tehtud alati, ent just hiphopi ja sealt tuleneva urban-ja r&B-mõjutustega popmuusika puhul on tagumiku-fetišismis mingud juba praktiliselt mindud pornograafia piire nihutama.

Latiinotarist Jennifer Lopez ja afroameerika päritolu Beyoncé on oma tagumised põsed juba ammuilma miljonite dollarite väärtuses äragi kindlustanud, et leib ka nende ümarate rahamasinate ebapringistumise puhul ikka lauale jõuaks. Siinkohal tasub muidugi märkida, et otse loomulikult on nimetatud popidiivad eelkõige erakordselt andekad artistid. Ometi on just nemad olnud need, kes on teed rajanud aastaid 2013-2014 popmuusikas märkima jääva "twerkimiseni" muuusikavideotes. Vaatamata sellele, et tegemist juba vana kooli esindajatega, kes lõid läbi juba siis, kui kuulsuse saavutamiseks oli vaja enamat kui veebikaamerat ja netiühendust.

Beyoncé laulis juba aastal 2006 tagumike vahtimisest, aga pildis jäi (veel) tagasihoidlikuks:

Twerkimine iseenesest on tantsustiil, mis seisneb lühidalt öeldes tagumiku väristamises väga jõulisel viisil ning on Aafrikas olnud tantsuelemendiks juba iidamast-aadamast ning samuti ka afroameerika kultuuris, kus see levib koos üldise lopsaka naisekeha ülistamisega - iseenesest sportlik ja eluterve lähenemine. On see nüüd naiste seksuaalne objektistamine populaarkultuuris või hoopis moodne feminism, on juba teine arutelu, kuid üks on selge - tagumik müüb ning mida suurem, seda parem.

Võtame näiteks viimase aja uued staarid Nicki Minaj ja Austraalia päritolu Iggy Azalea - mõlema suurim muusikaline saavutus viimasel ajal on nende suured kannikad (ilma irooniata).

Nicki Minaji skandaalne "Anaconda" on alates 19. septembrist kogunud juba 195 miljonit vaatamist (alates 19. august). Sisu: kannikad.

Oma tagumiku oli ta müügiedu mõttes letile löönud aga juba varem:

Tagumiku šeikimise vanameistri Jennifer Lopezi (kes demonstreerib uues loos hämmastavat vormi) ja Iggy Azalea ühine lugu "Booty” on ainuüksi 5 päevaga kogunud 33 miljonit vaatamist. Sisu: kannikad.

Oma ühes esimeses hitis "Work" (märts 2013) lauliski Azalea põhimõtteliselt kannjääri tegemisest:

Ja muidugi ei saa unustada endist lapstähte Miley Cyrust, kes MTV videomuusikaauhindade galal oma värske hittloo "We Can't Stop" stiilis pisut vallatleda ja taguotsa julges väristada, vallandades meeletu skandaali. Keegi ei teadnud, et vaid mõni kuu hiljem saab tema show'de menunumbriks mikrofoniga selveseksi imiteerimine.

Loomulikult pole nimekiri ammendav ja on väga usutav, et lähitulevikus näeme veel järgmisigi uusi tulijaid oma hüpnootiliste kannikatega edetabelite tippe lamedaks istumas.

Mis puudutab aga twerkimist kui tantsustiili, siis on ala korralikult käsile võetud ka väljaspool muusikatööstust ja tantsupõrandaid: