Kui Tõnu käest küsiti, kas põnn on juba käes, siis ütles muusik, et ei tea, aga peaks kohe-kohe tulema. "Minu jaoks juba viimased nädala aega on iga päev see põnevus. Nii tore sündmus niikuinii," rääkis Tubli.

Tegelikkuses sündis paaril laps juba 24. juulil, aga trummar ootas ära, kuni nad ise selle uudise teatavaks teevad!

Mees lubas naljatledes, et tähistab bändiliikmete vanemaks saamist õllega ning teatas, et ka tema enda pere täienes samuti ühe liikme võrra - trummar võttis endale kassi.

Muusik selgitas, et paari kõrval ta ennast välja jäetuna ei tunne. "Me oleme kõik üksteisele väga lähedased, just sellepärast, et me reisime nii palju koos. Tekib tunne, et näed päris pere palju vähem kui Trad.Attacki! pere," selgitas Tubli.

"Ma olen seda mitu korda öelnud, nad on tegelikult väga professionaalsed nii Sandra kui ka Jalmar ja ei ole olnud piinlikke olukordi, kus ma tunnen ennast nagu kolmas pereliige ja kaks tükki jaotavad maid. Seda tuleb vahel proovis ette, aga see on okei, siis me olemegi veidi familiaarsemas keskkonnas," lisas ta.

Bändil on eestulemas kaks esinemist - täna esineb Trad.Attack! Sweet Spot muusikafestivalil Tallinnas ja homme Viljandi pärimusmuusika festivalil.

Vaata täispikka intervjuud allpool, kui tahad näha, millest veel rääkis Tõnu.