Trentemøller esineb Rock Cafes oma viieliikmelise bändiga – trummid, kitarrid, bass ja härra ise klahvidel – andes sellega tugevalt isikliku käekirjaga albumitelt tuttavatele helidele uue mõõtme. Surisev indie kohtub elektroonika ja krautrockiga, sulandudes laval ainulaadse visuaalse poolega.

Kopenhaagenist pärit Anders Trentemøller sai kuulsaks kõigepealt elektroonilise muusika maailmas. Tema talent hallata meloodiaid, tasemel produktsioon ning kaubamärgiks saanud helipilt tegi tast kiirelt ühe enim austatud ja imetletud artisti ning remiksija. Stuudioalbumite vahel ilmunud kogumikud „The Trentemøller Chronicles“ ja „Reworked/Remixed“ annavad ulatusest hästi aimu – neilt leiab tema töötlusi artistidest nagu Röyksopp, Moby, Franz Ferdinand, Depeche Mode ja Mew. Samuti ka teistpidi, tema lugudest töötlusi artistidelt nagu Modeselektor või Unkle.

Peale seeriat 12“ elektroonilisi EP-sid ilmus aga aastal 2006 tema murranguline debüütalbum „The Last Resort“, mis jõudis paljudes aasta albumite tabelites kõrgetele kohtadele ning viis Trentemølleri oluliselt laiema kuulajaskonnani. Live-bändi kokkupanek oli loomulik jätk ning aastal 2009 oli juba põhjust astuda Roskilde Festivalil Orange lava peaesinejana 60 000 pealtvaataja ette.

Ka seni viimase, eelmise aasta septembris ilmunud kolmanda täispika albumi „Lost“ kohta märkis ajakiri Vice, et see album mitte ainult ei jätka loogilist jada tema töös, vaid tõestab taas, et pole mõtet Trentemøllerit piiritleda mingi kindla žanriga. Krautrock, indie-rock, post-punk, kuulda on isegi jazzi ja klassikalise muusika mõjusid. „Lost“ on omamoodi selle võimsa helipildi sümbol, mille Trentemøller on saanud oma rohkete kontsertidega.

Piletimüük algab täna, 19. augustil kell 11.00 Piletilevis, kiirematele soodsamalt!